Beköszönő

 2008.07.14. 15:11

Hát, belevágtunk.

Első körben a címet magyaráznám... Kis hazánkban nem könnyű saját lábon állni, mert értsél ugye a könyveléshez, marketinghez, közgzdaságtanhoz, joghoz, web dizájnhoz VAGY legyen rengeteg pénzed és add ki a munkát szakembernek.

Mi inkább az előzőekkel próbálkozunk, több-kevesebb sikerrel. Ilyenkor van az, hogy az egyik (aki éppen több szellemi/fizikai erővel rendelkezik) próbálja húzni a másikat a fitnessz termekben oly sokszor elhangzó, igen idegesítő szavakkal:

Gyerünk, meg tudod csinálni, már csak 5, 3, kettő, nem teszed le!

Ez vonatkozott a 2 karton ásványvízre, gyalog az elsőre, a karikás szemekre egy átwebszerkesztett éjszaka után, a húszezredik böszme kérdésre adott türelmes válaszra, az értetlen ügyintézőre a bankban, a sokszor érthetetlen módon viselkedő külföldi munkáltatóra... stb

Második körben igyekszünk hasznosak és szórakoztatók lenni. Van egy csomó minden, amiben segíteni tudunk munkavállalás ügyben; és van egy csomó dolog, amin nem tudja az ember, hogy sírjon vagy nevessen. Ha megosztjuk mindenkivel, talán könnyebb elhordozni.

Címkék: blog anglia munka külföld állás élmény közvetítés

A bejegyzés trackback címe:

https://workline.blog.hu/api/trackback/id/tr88567705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása