Beszámoló Clivedenből

 2008.11.12. 08:27

Szia Andika!

Már lassan tíz hónapja vagyok Cliveden-ben, ahová kiközvetítettél. Mint ahogy a hotel honlapját nézegettük még itthon, látványban valóban nincs hiány.

A szálloda egy hatalmas birtokon terül el, ahol különböző stílusú kertek és szobrok találhatók.

Az itt megszálló vendégeknek 38 szoba ad otthont. Azok számára kiknek nem elég a szobák nyugodt hangulata, kibérelhetik a Spring Cottage-ot, ami egy nyaraló a hajóház közelében.

A látogatóknak  lehetőségük nyílik luxusautó (Rolls Royce Phantom, Aston Martin, Bentley), helikopter valamint régi stílusú motorcsónakok bérlésére, ugyanis a birtok területén keresztül folyik a Temze.

A csónakok között található egy villanymotor meghajtású kenu, amit maga az egykori tulajdonos Lady Astor tervezett.

A Clivedenhouse Hotel nem csak a környéken ismert, hanem egész Nagy-Britannia szerte a Profumo-botránynak köszönhetően, lásd:

http://www.guardian.co.uk/politics/2001/apr/10/past.derekbrown , http://www.5perc.hu/tudomany/5724.html .

Clivedent szeretettel látogatják olyan világhírű sztárok mint Michael Jackson ,Courtney Love, és akivel személyesen is találkoztam Milla Jovovich.

Nem rossz érzés olyan helyen dolgozni ahol körülvesz a történelem és tudod hogy bármikor összefuthatsz egy hírességgel!

 

Címkék: anglia munka celeb hotel allas hiresseg

A bejegyzés trackback címe:

https://workline.blog.hu/api/trackback/id/tr33764671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása